Στοιχεια Διαδρομων

Το πρώτο Epic Rides #1 θα περιλαμβάνει 3 διαδρομές, διαφορετικής απόστασης και δυσκολίας. Γιατί; Γιατί πολύ απλά θέλουμε να δώσουμε σε όλους και όλες τη δυνατότητα να πάρουν μέρος, σε αυτόν τον πρωτότυπο ποδηλατικό αγώνα περιπέτειας.

Ο καθένας θα επιλέξει τη διαδρομή, που ταιριάζει πιο πολύ στο επίπεδο του και στη διάθεση του για χιλιόμετρα.

Greyhound 120

Η διαδρομή των 120 χλμ θα είναι μια εισαγωγική διαδρομή, μέτριας δυσκολίας, που σκοπό έχει να μεταδώσει στους αγωνιζόμενους το πνεύμα των μεγάλων αποστάσεων.

Για αυτούς που δεν θα έχουν ποτέ ολοκληρώσει 100 χλμ, θα αποτελέσει ένα ποδηλατικό ορόσημο. Όσο για τους υπόλοιπους, θα είναι μια όμορφη ποδηλατική «βόλτα».

Το Greyhound 120 θα είναι πιο κοντά στο πνεύμα των μπρεβέ και πιο μακριά από το πνεύμα των Epic Rides. Παρόλα αυτά, δεν είναι μια εύκολη διαδρομή, και αν κάποιος θέλει να “πατήσει γκάζι”, τότε θα αποδειχθεί ιδιαίτερα απαιτητική!

Greek Shepherd 200

Η πρώτη σοβαρή απόπειρα ενός ποδηλατικού αγώνα χωρίς υποστήριξη θα είναι μια διαδρομή 200 περίπου χιλιομέτρων.

Το «περίπου» έχει να κάνει με την προσωπική χάραξη της διαδρομής, που θα μπορεί να έχει αποκλίσεις από το παραπάνω νούμερο.

Εδώ οι αγωνιζόμενοι θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά τις δυνατότητες τους στον προσανατολισμό, πλοήγηση, διαχείριση τροφής, νερού και ξεκούρασης, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στον δρόμο.

Το βασικό είναι να δημιουργήσουν εκείνο το πλάνο που θα τους φέρει με επιτυχία στον τερματισμό.

Το Greek Shepherd 200, αν και θεωρητικά μοιάζει με μπρεβέ, δεν είναι μπρεβέ. Αποτελεί μια πολύπλοκη διαδικασία και στο τέλος της ημέρας, είναι αγώνας!

Alaskan Malamute 300

Η πιο δύσκολη διαδρομή του Epic Rides 2019, η οποία απευθύνεται σε δυνατούς «παίκτες». Τα χιλιόμετρα είναι πολλά, όπως και τα υψομετρικά (πάνω από 5000 μ.).

O αγωνιζόμενος με την καλύτερη τακτική και την καλύτερη φυσική κατάσταση, θα είναι και εκείνος που θα κερδίσει αυτήν την διαδρομή.

Ιδιαίτερα η χάραξη της διαδρομής θα παίξει σημαντικό ρόλο, μια και τα συνολικά χιλιόμετρα θα διαφέρουν κατά πολύ.

Το Alaskan Malamute 300 αποτελεί την πιο απαιτητική – ψυχικά και σωματικά – διαδρομή των Epic Rides για το 2019, που μόνο λίγοι θα τολμήσουν!

Ακολουθούν οι αναλύσεις των παραπάνω διαδρομών…

 

Καλες διαδρομες