Κατηγορίες – Βραβεύσεις

Κατηγορίες

Στο EPR δεν υπάρχουν ηλικιακές κατατάξεις. Αντί αυτού, θα υπάρχουν κατηγορίες ανάλογα με τον τρόπο συμμετοχής και το χρόνο ολοκλήρωσης της εκάστοτε διαδρομής:

Γενική Κατάταξη

Όλοι οι ποδηλάτες που ξεκίνησαν και τερμάτισαν με την ίδια κατάταξη, και τήρησαν όλους τους Κανόνες της εκδήλωσης.

Οι ποδηλάτες αυτοί παρέμειναν αυτόνομοι για όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικύρωσαν την Κάρτα Εκδήλωσης, εντός χρόνου.

Κατάταξη – Ζευγάρια

Όλοι οι ποδηλάτες που ξεκίνησαν και τερμάτισαν σαν Ζευγάρι, με την ίδια κατάταξη και τήρησαν όλους τους Κανόνες της εκδήλωσης.

Οι ποδηλάτες αυτοί επικύρωσαν την Κάρτα Αγώνα, εντός χρόνου.

Κατάταξη – Ομάδες

Όλοι οι ποδηλάτες που ξεκίνησαν και τερμάτισαν σαν Ομάδα, με την ίδια κατάταξη και τήρησαν όλους τους Κανόνες της εκδήλωσης.

Οι ποδηλάτες αυτοί επικύρωσαν την Κάρτα Αγώνα, εντός χρόνου.

Τερματίσαντες

Όλοι οι ποδηλάτες που ξεκίνησαν και τερμάτισαν σε διαφορετική κατάταξη ή που επικύρωσαν την Κάρτα Αγώνα, εκτός χρόνου. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει και τα Ζευγάρια και τις Ομάδες, όπου ένας ή περισσότεροι ποδηλάτες αποκλείστηκαν χρονικά.

Επίσης περιλαμβάνει ποδηλάτες που μετά από έλεγχο, παρέβησαν κάποιο κανόνα ή δέχθηκαν χρονικές ποινές για διάφορους λόγους.

Όλοι οι παραπάνω ποδηλάτες που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, θεωρούνται απλά ότι τερμάτισαν τον αγώνα. Ο χρόνος τερματισμού τους καταγράφεται, χωρίς να ανήκουν στην επίσημη Γενική Κατάταξη.

Αποκλεισμένοι

Όλοι οι ποδηλάτες, που δεν κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν την διαδρομή ή που αποκλείστηκαν λόγω ποινής.

Βραβευσεις

Για κάθε μία από τις 3 διαδρομές της εκδήλωσης, όλοι οι ποδηλάτες που θα τερματίσουν (εντός χρόνου), θα παραλαμβάνουν το ανάγλυφο μετάλλιο του Epic Rides #2.

Επιπλέον, ο πρώτος στην Γενική Κατάταξη κάθε διαδρομής θα λαμβάνει ένα περίτεχνο τρόπαιο ως βραβείο.